Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


СТОЈАНОВ РИСТО         
  

 

 

 

 

 

 

Член на ВМРО - ДПМНЕ. Роден 1961 година во с. Радово. Македонец. Завршил училиште за занимање. Земјоделец. Се служи со францускиот јазик. Живее во с. Радово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.