Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СЕКУЛОВСКА МИРЈАНА


  
 


     
 
   
     
      
   
   Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена 1960 година во с. Велгошти, Охрид. Македонка. Доктор на науки. Универзитетски професор. Ги познава добро англискиот, бугарскиот и српскиот јазик. Живее во Охрид.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.