Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
КОЦЕВ ВАНЧО

 

  
 


     
 
   
     
      
   
   Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден 1952 година во Штип. Македонец. Економист. Добро го познава рускиот јазик. Живее во Штип.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.