Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ИВАНОВСКА ЈАГОТКА

 

 

 

 

 Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена 1966 година во Велес. Македонка. Правник. Живее во Свети Николе.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.