Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ЃОРЧЕВ ВЛАДИМИР


  
 


     
 
   
     
      
   
   Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден 1978 година во Скопје. Македонец. Завршил гимназија. Добро ги познава англискиот и германскиот јазик. Живее во Скопје.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.