Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ГИНЕВ ЈОВАН


  
 


     
 
   
     
      
   
   Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден 1948 година во с. Драгонел, Кавадарци. Македонец. Гинеколог - акушер. Се служи со германскиот јазик. Живее во Кавадарци.
     
  
   

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.