Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

ДИМИТРОВСКИ РАТКО


  
 


     
 
   
     
      
   
   Член на ВМРО - ДПМНЕ. Роден 1956 година во с. Очипала, Делчево. Македонец. Графички инженер. Добро ги познава англискиот и францускиот јазик. Живее во Кочани.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.