Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Борис Змејковски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1956 година во Скопје. Македонец. Има средно образование. Невработен. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.