Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Горан Зафировски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1962 година во Куманово. Македонец. Завршил Технолошки факултет. Невработен. Живее во Скопје.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.