Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Душан Трпчевски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1933 во Тетово. Македонец. Завршил Медицински факултет и специјализирал интерна медицина. Работи како лекар интернист во Медицинскиот центар во Тетово. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.