Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Петре Трајкоски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1957 година во Прилеп. Македонец. Завршил Земјоделски факултет. Вработен во Тутунскиот комбинат во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.