Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Благој Тошев

 

 

 

 

 

 

Роден е 1940 година во Битола. Македонец. Завршил Економски факултет. Работи како шеф на комерцијалното одделение во Печатницата “Киро Дандаро” во Битола. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.