Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Петар Темелковски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1947 година во Битола. Македонец. Завршил Економски факултет. Вработен во Работната организација “Прехрана” во Битола. Живее во Битола.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.