Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Томислав Стојановски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1933 година во Куманово. Македонец. Завршил Правен факултет. Приватен адвокат. Живее во Куманово.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.