Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Томислав Стефковски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1938 година во Скопје. Македонец. Завршил Правен факултет. Заменик секретар во Заедницата на општините и градовите на Македонија- Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.