Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ацо Спироски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1955 година во с. Косел, Охрид. Македонец. Завршил Правен факултет. Сопственик на прриваатната фирма “ М” Експорт- импорт - Охрид. Живее во Охрид.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.