Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Томислав Пецаков

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во Битола. Македонец. Завршил Медицински факултет во Скопје и  специјализирал гинекологија. Вработен во Медицинскиот центар во Охрид. Живее во Охрид.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.