Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Михаил Пановски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1958 година во Скопје. Македонец. Завршил Електро- технички факултет во Скопје. Работи како оперативен водител на електро- енергетскиот систем на СРМ во “ Електростопанство на Македонија”. Живее во Скопје.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.