Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Трајан Мицевски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1930 во с. Новаци, Битола. Македонец. Завршил Виша педагошка школа. Пензионер. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.