Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Вецко Личоски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1938 во с. Цер, Кичево. Македонец. Завршил Виша техничка школа. Работи како сменоводител во РЕК “ Осломеј” во Кичево. Живее во Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.