Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Биљана Лазаревска

 

 

 

 

 

 

Родена е 1959 година во Кочани. Македонка. Завршила Архитектонски факултет. Работи како главен и одговорен проектант во Градежното претпријатие “ Козјак” во Куманово. Живее во Куманово.


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.