Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Никола Крстески

 

 

 

 

 

 

Роден е 1940 година во с. Железнец, Демир Хисар. Македонец. Завршил Правен факултет. Работи како раководител на Правна служба во ЗОИЛ “ Македонија” - филијала Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.