Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Кирил Ковачевски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1930 година во Тетово. Македонец. Завршил Медицински факултет во Скопје. Вработен во Медицинскиот центар- Тетово како специјалист  по физикална медицина и рехабилитација. Живее во Тетово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.