Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ѓорѓи Котевски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1950 година во с. Логоварди, Битола. Македонец. Завршил Филозофски факултет- група Историја на книжевностите на народите на СФРЈ. Невработен. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.