Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Цветан Јовчевски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1952 година во с. Марул, Прилеп. Македонец. Има виша школска подготовка, машински инжинер. Невработен. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.