Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ристо Јованов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1945 година во с. Уланци, Титов Велес. Македонец. Завршил средно економско училиште. Работи како раководител на „Инкомерц” во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.