Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Љупчо Јакимовски

 

 

 

 

 

 

Роден 1961 година во с. Велестово, Охрид. Македонец. Завршил Филолошки факултет во Скопје- група Историја на книжевностите на народите на СФРЈ. Невработен. Живее во Скопје.

 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.