Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Драги Гроздановски

 

 

 

 

 

 

Роден 1957 година во Битола. Македонец. Завршил Правен  факултет. Невработен. Живее во Битола.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.