Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Борко Ѓорчески

 

 

 

 

 

 

Роден е 1942 година во с.  Кадино, Прилеп. Македонец. Има средно образование. Вработен во Трговската  организација “ Центро- промет” во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.