Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Доста Димовска

 

 

 

 

 

 

Родена е 1954 година во Скопје. Македонка. Завршила Филозофски факултет. Работи како стручен соработник на Филозофскиот факултет. Живее во Скопје.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.