Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ратка Димитрова

 

 

 

 

 

 

Родена е  1940 година во Скопје. Македонка. Дипломирала на Факултетот за музика во Љубљана, магистрирала на Конзерваториумот “ Петар Илич Чајковски” во Москва. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.