Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Благоја Чкатроски

 

 

 

 

 

 

Роден е 1959 година во Прилеп. Македонец. Завршил средно техничко училиште, хидро насока. Вработен во “ Комуналец” во Прилеп. Живее во Прилеп.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.