Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Драги Арсов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1937 година во Кочани. Македонец. Завршил Факултет за политички науки. Живее во Скопје.

 

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.