Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Ламбе Арнаудов

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во Охрид. Македонец. Завршил Економски факултет. Генерален директор на Охридска трговија. Живее во Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.