Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Никола Апостолски

 

 

 

 

 

 

Роден е 19448 година во Прилеп. Македонец. Завршил Градежен факултет. Технички директор на ВРО “ Стерна”. Живее во Прилеп.

 

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.