Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Митко Анастасовски


 

 

 

 

 

 

Роден е 1926 година во с. Старичане, Костур. Македонец. Завршил Виша педагошка школа. Пензионер. Живее во Скопје.

 


 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.