Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Голубов Владимир

 

 

 

 

 

 

Роден е 1946 година во Скопје. Македонец. Дипломирал на Електро- техничкиот факултет. Невработен. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.