Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM


E-posta: k-nadzor@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me:

  • respektimin e të drejtave dhe lirive, të përcaktuara me Kushtetutë dhe ligje nga ana e Drejtorisë për siguri dhe kundërzbulim dhe Agjencisë për zbulim të qytetarëve, ndërmarrjeve dhe personave tjerë juridik;
  • ligjshmërinë në zbatimin e autorizimeve të Drejtorisë për siguri dhe kundërzbulim dhe Agjencisë për zbulim nga aspekti i kapërcimit të autorizimeve, ndërmarrjes së procedurave të paautorizuara, keqpërdorim dhe negativitete të tjera në punën, në kundërshtim me të drejtat e tyre të përcaktuara me ligj;
  • metodat dhe mjetet që i shfrytëzojnë Drejtoria për siguri dhe kundërzbulim dhe Agjencia për zbulim nga aspekti i ligjshmërisë dhe respektimit të të drejtave të qytetarëve dhe subjekteve tjera;
  • pajisjen materiale, kadrovike dhe teknike të Drejtorisë për siguri dhe kundërzbulim dhe Agjencisë për zbulim
  • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me mbikëqyrjen e tillë dhe
  • çështjet tjera që kanë të bëjnë me Drejtorinë për siguri dhe kundërzbulim dhe Agjencinë për zbulim.
Kryetar: Hari Lokvenec 
Zëvendëskryetar: Tomisllav Tuntev 
Anëtarë: 1. Ivan Ivanov
2. Pavle Sazdov
3. Vasil Pishev
4. Nada Cipusheva
5. Antonijo Milloshoski
6. Zulfi Adili
7. Ernad Fejzulla
8. Roza Topuzova-Karevska
Zëvendësanëtarë: 1. Emil Dimitriev
2. Pavle Trajanov
3. Ivan Stoilkoviq
4. Stojan Millanov
5. Sasho Vasilevski
6. Rafis Aliti
7. Orhan Ibrahimi
8. Ljubica Buralieva
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.