Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni për Çështje të Rregullores, Mandatit Dhe Imunitetit


E-posta: k-delovnicki@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me: 

  • zbatimin e Rregullores së Kuvendit dhe të rregulloreve të trupave punues dhe jep mendim për zgjidhjen e çështjeve kontestuese; 
  • iniciativat për ndryshimin e Rregullores së Kuvendit dhe rregulloreve të trupave punues; 
  • propozimin e miratimit, përkatësisht të ndryshimit dhe plotësimit të Rregullores së Kuvendit; 
  • raportet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për deputetë nga lista e kandidatëve që janë bërë deputetë për pjesën tjetër të mandatit; 
  • bazat e pushimit dhe marrjes së mandatit të deputetit dhe për këtë Kuvendit i paraqet raport; 
  • imunitetin e deputetëve 
  • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me të drejtat e mandatit dhe imunitetit 
  • çështje të tjera në lidhje me Rregulloren dhe të drejtat e mandatit dhe imunitetit.

 

Kryetar:       Aleksandar Nikolloski
Zëvendëskryetar:  Andon Çibishev
Anëtarë: 1. Ivan Stoillkoviq
2. Magdallena Manaskova
3. Alim Bilalli
4. Jasminka Damçeska
5. Artan Grubi
6. Bekim Fazliu
7. Pançe Orcev
8. Petre Shilegov
Zëvendësanëtarë:  1. Vlladimir Gjorçev
2. Lupço Dimovski
3. Vesna Damçevska-Ilievska
4. Dragan Danev
5. Xhevat Ademi
6. Orhan Ibraimi 
7. Enes Ibrahim
8. Sasho Pockov
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.