Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

Komisioni për Çështje Ekonomike


E-posta: k-ekon@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë anëtarë dhe zëvendësit e tyre.Komisioni i shqyrton çështjet lidhur me:

 • prodhimtarinë dhe tregtinë; 
 • lëndët e para minerale dhe energjetikën; 
 • turizmin, hotelerinë dhe zejtarinë; 
 • punën e tregtisë së jashtme; 
 • investimet e huaja; transformimin personal; 
 • masat kundër pozitës monopoliste dhe sjelljes monopoliste të tregut; 
 • mbrojtjen e konsumatorëve; 
 • ndërmarrjet publike; 
 • koncesionet; 
 • statistikën 
 • vendosjen e bashkëpunimit ndërkombëtar për çështje që kanë të bëjnë me sistemin ekonomik dhe 
 • çështjet tjera që kanë të bëjnë me sistemin ekonomik.
Kryetar:  Lupço Dimovski 
Zëvendëskryetar:  Vlladanka Aviroviq 
Anëtarë: 1. Dragan Cuklev
2. Liljana Kuzmanovska
3. Vasil Pishev 
4. Sasho Aqimoski
5. Kaltrina Azizi
6. Musa Ibraimi
7. Gazmend Aliji 
8. Mile Andonov
9. Stefan Bogoev 
10. Vasko Kovaçevski 
Zëvendësanëtarë:   1. Zoran Ilioski 
2. Stojan Millanov
3. Krsto Mukoski 
4. Gjorgji Koxhabashiev
5. Rexhail Ismaili
6. Ejup Rustemi
7. Bekim Fazliu 
8. Çedomir Sazdovski
9. Stojko Paunovski 
10. Marjanço Nikollov
 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.