Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR VETADMINISTRIM LOKAL

E-posta:

Komisioni ka kryetar, dymbëdhjetë  anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

  • vetadministrimin lokal;
  • organizimin territorial të vetadministrimit lokal në Republikën e Maqedonisë; 
  • përcjelljen e zhvillimit dhe masat për përparimin e vetadministrimit lokal;
  • përcjelljen e gjendjes së organizimit territorial dhe të standardeve për madhësinë, popullatën dhe nevojat e vetadministrit lokal; 
  •  përcjelljen e sistemit, politikave, masave dhe instrumenteve për realizimin e zhvillimit të barabartë rajonal, dhe
  • përcjelljen e realizimit dhe shfrytëzimit të mjeteve të dedikuara për zhvillimin e barabartë rajonal.

 


                                                      Kryetar:  ERMIRA MEHMETI 

                                  Zëvendës-kryetar:  NAZIF BUSHI

                                                     Anëtarë:  CVETKO GROZDANOV 
                                                                        LILJANA POPOVSKA 
                                                                        MARJANÇO KOLEVSKI 
                                                                        DARKO DIMITRIESKI
                                                                        VESELA QESTOEVA                                                                         
                                                                        NADA STANÇEVSKA    
                                                                        ZHIVKO PEJKOVSKI 
                                                                        XHEVAT ADEMI 
                                                                        NIKOLLA QURKÇIEV 
                                                                        ANDREJ PETROV 
                                                                        FLORA KADRIU
                                                                        ABEDIN ZUMBERI      

                                Zëvendës-anëtarë:  SILVANA BONEVA
                                                                      DARKA PETRUSHEVSKA 
                                                                      VASKO SHUTAROV 
                                                                      MARIA RASHKOVSKA  
                                                                      VANÇO KOCEV    
                                                                      GORAN GJUROVSKI  
                                                                      ILIJA DIMOVSKI   
                                                                      HAJRULLA MISINI
                                                                      MARJANÇO NIKOLLOV
                                                                      GORAN SUGARESKI
                                                                      BESIM DOGANI
                                                                      SULEJMAN RUSHITI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.