Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E ZBATIMIT TË MASAVE PËR PËRCELLJEN E KOMUNIKIMEVE NGA MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE MINISTRIA E MBROTJES

Komisioni ka kryetar, katër anëtar, zëvendës-kryetar dhe katër zëvendës-anëtarë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  •  kryerjen e mbikëqyrjes mbi zbatimin e masave për përcjelljen e komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Mbrojtjes;
  • ligjshmërinë në zbatimin e masave për përcjelljen e komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Mbrojtjes nga aspekti i harmonizimit të tyre me Ligjin për përcjelljen e komunikimeve dhe;
  • çështje tjera që i përkasin Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Ministrisë së Mbrojtjes në lidhje me masat për përcjelljen e komunikimeve.

Komisioni i paraqet raport vjetor Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në afat prej dy muajsh pas mbarimit të vitit rrjedhës, për mbikëqyrjen e kryer mbi ligjshmërinë e zbatimit të masave për përcjelljen e komunikimeve nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Ministria e Mbrojtjes.

                    

                                               Kryetar:  GORAN MINÇEV


                            Zëvendës-kryetar:  MENDE DINEVSKI
   
                                               Anëtarë: ZHIVKO PEJKOVSKI 
                                                                 NAZIF BUSHI
                                                                 TOME ÇINGOVSKI
                                                                 BESIM DOGANI

                          Zëvendës-anëtarë:  CVETKO GROZDANOV
                                                                GORAN SUGARESKI
                                                                TAHIR HANI
                                                                SADIJE ILJAZI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.