Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM

E-posta: k-nadzor@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • respektimin e të drejtave dhe lirive, të verifikuara me Kushtetutë dhe ligj nga Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencia për Zbulimin të qytetarëve, ndërmarrjeve dhe personave tjerë juridikë;
  • ligjshmërinë në zbatimin e autorizimeve të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulimin nga aspekti i tejkalimit të autorizimeve, ndërmarrjes së procedurave të paautorizuara, keqpërdorimit dhe dukurive të tjera negative në punë, në kundërshtim me të drejtat e tyre të përcaktuara me ligj;
  • metodat dhe mjetet që i shfrytëzojnë Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencia për Zbulim nga aspekti i ligjshmërisë dhe respektimi i të drejtave të qytetarit dhe subjekteve tjera;
  • pajisjen materiale, teknike dhe kuadrovike të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, dhe
  • çështje tjera që i përkasin Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulimin.

                         

                                                        Kryetar:  BESIM DOGANI


                                     Zëvendës-kryetar: DAUT REXHEPI
   
                                                      Anëtarë: 
GORAN GJUROVSKI
                                                                         CVETKO GROZDANOV
                                                                         KËRSTO MUKOSKI
                                                                         MARJANÇO KOLEVSKI
                                                                         MARIJA ANDONOVSKA
                                                                         NAZIF BUSHI
                                                                         TOME ÇINGOVSKI
                                                                         MENDE DINEVSKI

                                 Zëvendës-anëtarëZORAN PETRESKI
                                                                       OLIVER ALEKSOVSKI
                                                                       STOJÇE KËRSTEVSKI
                                                                       PAVLE TRAJANOV
                                                                       KENAN HASIPI
                                                                       HISEN XHEMAILI
                                                                       GORAN SUGARESKI
                                                                       GORAN MINÇEV

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.