Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, 12 anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

 • sistemin e financimit ;
 • Buxhetin e Republikës; 
 •  tatimet, taksat, kontributet dhe detyrimet tjera publike të qytetarëve dhe të personave juridikë; 
 •  sistemin doganor; 
 •  sistemin monetar-kreditor, bankar dhe të devizave;
 •  qarkullimin e pagesave dhe revizionin; 
 •  huat dhe kreditë; 
 •  furnizimet publike;
 • sistemin e sigurimit;  
 •  pronësinë dhe marrëdhëniet tjera pronësore-juridike;
 • rezervat e mallrave;
 •  lojërat e fatit, dhe
 •  çështje të tjera që i përkasim financimit.


                                           Kryetar: JOVAN MANASIJEVSKI

                        Zëvendës-kryetar: TOME ÇINGOSKI

                                          Anëtarë:  KËRSTO MUKOSKI 
                                                            SONJA GJELEVA STOJANOVA
                                                            BORISLLAV STOJMENOV
                                                            IVICA GEORGIEVSKI                                                             
                                                            STOJÇE KËRSTEVKI
                                                            VLLADANKA AVIROVIQ
                                                            ZHIVKO PEJKOVSKI
                                                            TALAT XHAFETI
                                                            JULIJETA MARKU
                                                            MILE ANDONOV
                                                            MARJANÇO NIKOLLOV
                                                            IMER ALIU

                     Zëvendës-anëtarë:  NADA STANÇEVSKA
                                                           SAVE SAVEVSKI
                                                           ILIJA KITANOSKI 
                                                           LUBISLLAV IVANOV XINGO
                                                           OLIVERA TRAJANOVSKA
                                                           DARKO DIMITRIESKI 
                                                           XHEMAIL JASHARI 
                                                           FAZLI VELIU 
                                                           IGOR IVANOVSKI
                                                           GORAN MISOVSKI
                                                           DAUT REXHEPI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.