Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË RREGULLORES, MANDATIT DHE IMUNITETIT

E-posta: k-delovnicki@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

  • zbatimin e Rregullores së Kuvendit dhe të rregulloreve të trupave punues dhe jep  mendim për zgjedhjen e çështjeve  kontestuese;
  •  iniciativat për ndryshimin e Rregullores së Kuvendit dhe rregulloreve të trupave punues;
  • propozon miratimin, përkatësisht ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores së Kuvendit;
  • raportet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për deputetët nga lista e kandidatëve që janë bërë deputetë për mandatin e ngelur; 
  •  bazat për pushimin dhe marrjen e mandatit të deputetit dhe për këtë  i parashtron raport Kuvendit;
  • imunitetin e deputetëve, dhe
  • çështje tjera në lidhje me Rregulloren dhe të drejtat e mandatit dhe imunitetit; 

 

                                       Kryetar:  ALEKSANDAR NIKOLLOSKI  

                   Zëvendës-kryetar:  SVETLLANA JAKIMOVSKA  

                                      Anëtarë:  NADICA TANQEVA TULIEVA 
                                                         NIKOLLA KOTEVSKI  
                                                         VLLADIMIR GJORQEV 
                                                         TOME DANEVSKI
                                                         HISEN XHEMAILI
                                                         EMILIJAN STANKOVIQ  
                                                         GORAN SUGARESKI
                                                         IMER ALIU   
    

                   Zëvendës-anëtarë:  BLLAGORODNA DULIQ 
                                                         ANETA STEFANOVSKA 
                                                         JAGOTKA IVANOVSKA
                                                         STOJÇE KËRSTEVSKI
                                                         TALAT XHAFERI
                                                         TOME ÇINGOVSKI 
                                                         ROZA TUPOZOVA KAREVSKA
                                                         BESIM DOGANI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.