Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

E-posta: k-ekon@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

 •  prodhimtarinë dhe tregtinë; 
 •  lëndë e para minerale dhe energjetikën; 
 •  turizmin, hotelerinë dhe zejtarinë;
 • punën e jashtme-tregtare;
 • investimet e huaja;
 •  transformimin pronësor;
 • masat kundër pozitës monopoliste dhe sjelljes monopoliste të tregut;  
 •  mbrojtjen e konsumatorëve;
 • ndërmarrjet publike;
 •  koncesionet; 
 •  statistikën, dhe 
 •  çështje tjera  që i përkasin sistemit ekonomik.


                                            Kryetar:  LUBISAV IVANOV XINGO

                        Zëvendës-kryetar:   VLLADANKA AVIROVIQ

                                           Anëtarë:  VANÇO KOCEV
                                                              NIKOLLA KOTEVSKI 
                                                              NADA STANÇEVSKA 
                                                              RISTO STOJANOV 
                                                              LIDIJA MITEVA
                                                              ADNAN JASHARI 
                                                              JULIETA MARKU  
                                                              MARJANÇO NIKOLLOV 
                                                              RISTO PENOV 
                                                              BESIM DOGANI 

                       Zëvendës-anëtarë:  FIJAT CANOSKI
                                                             SONJA GJELLOVA STOJANOVA
                                                             IVICA GEORGIEVSKI 
                                                             VIOLETA TASHEVA
                                                             BORISLLAV STOJMENOV 
                                                             ZUMRETE JAKUPI
                                                             SAFET NEZIRI 
                                                             TOME ÇINGOBSKI
                                                             GORAN MISOVSKI 
                                                             SADIJE ILJAZI 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.