Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR SHËNDETËSI

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë  anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • mbrojtjen shëndetësore të popullatës;
  • sigurimin shëndetësor;
  • mbrojtjen e popullatës nga sëmundjet ngjitëse, nga gazrat me ndikim të dëmshëm, rrezatimin e joneve dhe zhurmën, ndotjen e ajrit, ujit, tokës dhe prodhimeve nga kafshët;  
  • mbrojtjen nga sëmundjet e vartësisë dhe nga SIDA;  
  • gjendjen higjienike-epidemiologjike; 
  • prodhimtarinë, qarkullimin dhe furnizimin me ilaçe, mjetet mjekuese ndihmëse dhe mjetet mjekësore ndihmëse, pajisjen mjekësore, pajisjen dhe materialet sanitare, helmet dhe drogat narkotike;
  • mbikëqyrjen sanitare dhe shëndetësore; 
  • çështje të tjera  që i përkasin shëndetësisë.

                 Kryetar: POLLOZHANI AZIZ 

Zëvendës-kryetar: SELMANI AJSHE  

               Anëtarë : PAÇEMSKI MILE 
                               GINEV JOVAN
                               GJORGJIEVSKI VELE 
                               ANDONOVSKA MARIJA  
                               RAMADANI AGIM 
                               HASIPI KENAN  
                               BENDEVSKA VESNA  
                               GESHTOVSKI KIRE 
                               JAKUPI ZIMRETE
    

Zëvendës-anëtarë: KOCEV VANÇO 
                                SHUTAROV VASKO
                                GROZDANOV CVETKO 
                                JAKIMOVSKA SFETLLANA 
                                GJORGJESKA RUZHA   
                                CVETKOVSKA  BLLAGORODNA
                                POPOVSKI NIKOLLA 
                                TOPUZOVA KAREVSKA ROZA  
                                SELMANI ELMAZE 
                                ADEMI XHEVAT

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.