Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E ZBATIMIT TË MASAVE PËR PËRCELLJEN E KOMUNIKIMEVE NGA MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE MINISTRIA E MBROTJES

                 Kryetar: KITANOVSKI LLAZAR

Zëvendës-kryetar: IVANOVA CVETANKA
   
                Anëtarë: NAJDOVSKI SLLOBODAN
                                HANI TAHIR
                                VELJANOSKI TRAJKO
                                MATOSHI RUZHDI

 Zëvendës-anëtarë: TOPUZOVA KAREVSKA ROZA
                                 BEXHETI BLERIM
                                 MITANOSKI VELE
                                 BOZHINOVSKA VALENTINA

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.