Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM

Dokumentet

E-posta: k-nadzor@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • respektimin e të drejtave dhe lirive, të verifikuara me Kushtetutë dhe ligj nga Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencia për Zbulimin të qytetarëve, ndërmarrjeve dhe personave tjerë juridikë;
  • ligjshmërinë në zbatimin e autorizimeve të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulimin nga aspekti i tejkalimit të autorizimeve, ndërmarrjes së procedurave të paautorizuara, keqpërdorimit dhe dukurive të tjera negative në punë, në kundërshtim me të drejtat e tyre të përcaktuara me ligj;
  • metodat dhe mjetet që i shfrytëzojnë Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencia për Zbulim nga aspekti i ligjshmërisë dhe respektimi i të drejtave të qytetarit dhe subjekteve tjera;
  • pajisjen materiale, teknike dhe kuadrovike të Drejtorisë për sigurim dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, dhe
  • çështje tjera që i përkasin Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe Agjencisë për Zbulimin.

                 Kryetar: RAHIQ ESAD

Zëvendës-kryetar: KONDARKOV BORIS
   
                Anëtarë: TRAJANOV PAVLE
                               GROZDANOV CVETKO
                               PETRESKI ZORAN
                               KËRSTEVSKI STOJÇE
                               DERKOSKI OLIVER
                               TAÇI MENDUH
                               KITANOVSKI LLAZAR
                               ALITI RAFIZ

 Zëvendës-anëtarë: DIMITRIEVSKI DARKO
                                 NIKOLLOSKI ALEKSANDAR
                                 ANDOV STOJAN
                                 KOCEV VANÇO
                                 STEFANOVSKA ANETA
                                 MATOSHI RUZHDI
                                 RILLKOSKI NIKOLLA
                                 BEXHETI BLERIM

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.