Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dymbëdhjetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

 • sistemin e financimit ;
 • Buxhetin e Republikës; 
 • tatimet, taksat, kontributet dhe detyrimet tjera publike të qytetarëve dhe të personave juridikë;
 • sistemin doganor;
 • sistemin monetar-kreditor, bankar dhe të devizave;
 • qarkullimin e pagesave dhe revizionin;
 • huat dhe kreditë;
 • furnizimet publike;
 • sistemin e sigurimit; 
 • pronësinë dhe marrëdhëniet tjera pronësore-juridike;
 • rezervat e mallrave;
 • lojërat e fatit, dhe
 • çështje të tjera që i përkasim financimit.

                 Kryetar: ADEMI XHEVAT

Zëvendës-kryetar: VEJSELI ABDULADI 

                Anëtarë: GELLOVA STOJANOVA SONJA
                               DIMITROVSKI RATKO
                               VITANOV ZORAN
                               AVIROVIQ VLLADANKA
                               PETROV GORAN
                               MISOVSKI GORAN
                               IBUSHI HAZBIJE
                               DONÇEV DANAILL
                               POPOVSKI NIKOLLA
                               NAJDOVSKI SLLOBODAN
                               IVANOVSKI IGOR
                              JASHARI ADNAN

Zëvendës-anëtarë: DERKOSKI OLIVER
                                IVANOV LUBISLLAV- XINGO
                                PAÇEMSKI MILE  
                                KITANOSKI ILIJA
                                GINEV JOVAN
                                SEKULLOVSKA MIRJANA
                                AJDINI NASER
                                DODOVSKI MARJAN 
                                NIKOLOV MARJANÇO 
                                FILIPOVA VERICA 
                                TOPUZOVA KAREVSKA ROZA 
                                ALITI RAFIZ

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.